فیبر رژیمی در پسته اکبری ممتاز منبع خوبی از فیبر رژیمی است که 2.8 گرم فیبر در هر اونس فراهم میکند و 80 درصد فیبر آن نامحلول است. (CVD) مشاهده شد.
مکانیسم کاهش چربی خون فیبر نامحلول به توانایی آن در افزایش حجم مدفوع و کاهش زمان انتقال در روده، تداخل با کلسترول و جذب صفرا نسبت داده می شود.
پروتئین. پسته حاوی 5.9 گرم پروتئین در هر اونس است که آن را به منبع خوبی از پروتئین تبدیل می کند.
مطالعات بالینی نشان داده اند که جایگزینی جزئی کربوهیدرات ها با پروتئین گیاهی ممکن است به کاهش سطح LDL سرم کمک کند.
منیزیم. پسته حاوی 31 تا 34 میلیگرم منیزیم در هر اونس (8 درصد از ارزش روزانه) است. نتایج نشان داد که مصرف منیزیم ارتباط معکوس متوسطی با خطر CHD در مردان دارد.
یک مطالعه بالینی گزارش داد که منیزیم با تقویت کمپلکس های نامحلول با SFA برای کاهش جذب پس از غذا در افراد سالم، جذب چربی را مهار می کند.
تحقیقات جدید نشان می دهد که پسته به بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و تعادل ضد التهابی کمک می کند که ممکن است از سلامت قلب و عروق حمایت کند در میان آجیل های درختی، پسته یکی از غنی ترین و متنوع ترین منابع آنتی اکسیدان های محلول در آب و چربی است.
سه مطالعه بالینی نشان داده اند که پسته دارای اثرات آنتی اکسیدانی قابل توجهی است.
14،18،48 دو مورد از این مطالعات گزارش می دهند که پسته با 20 درصد انرژی دریافتی روزانه، به طور قابل توجهی اتساع عروق و سطوح سوپراکسید دیسموتاز وابسته به اندوتلیوم را افزایش داده و اینترلوکین-6 و هیدروپراکسید لیپید را کاهش می دهد.
سطوح پروتئین واکنشی C یا سطح فاکتور نکروز تومور a تغییر قابل توجهی نداشت.
علاوه بر این، در همان سطح مصرف، پسته به طور قابل توجهی پتانسیل آنتی اکسیدانی را افزایش داد و مالون دی آلدئید را در پلاسما کاهش داد.