زنی با خوردن سیب درجه 3 خبر بارداری خود را به همسرش گفت

در سال های اخیر از نظر سیب درجه 3، تنها سیب درجه 3ی است که پوستی به رنگ گلگون دارد.

با توجه به خواص قندی سیب درجه 3 و طعم میوه ای آن، برای دستورهایی که نیاز به پختن در تابه یا در فر دارند، عالی است.

سیب درجه 3 رویال گالا یک سیب درجه 3 بسیار آبدار و ترد است. با پوست قرمز با سایه های زرد، صاف و نازک تشخیص داده می شود. باید فوراً مصرف شود تا عطر خود را از دست ندهد.

بسیار شیرین است و بنابراین سیب درجه 3 مورد علاقه کودکان است، ایده آل برای مخلوط کردن و استفاده در اسموتی ها و آب میوه های بدون شکر اضافه شده است.

سیب درجه 3 فوجی در سال 1939 در ژاپن به دنیا آمد و تا به امروز تبدیل به پرورش یافته ترین سیب درجه 3 در جهان شده است.

پوستی مایل به قرمز با رگه های زرد و سبز دارد. پالپ آن ترد، شیرین و بسیار آبدار است. آن را باید ساده یا در سالاد میوه میل کرد.

سیب درجه 3 گلدن دلیشز سیب درجه 3ی است زرد رنگ با طعمی شیرین و گوشتی ترد.

بهترین آنها آنهایی هستند که صورت کوچک مایل به قرمزی دارند که نشان می دهد سیب درجه 3 از آن طرف در معرض نور خورشید قرار گرفته است.

گلدن دلیشز دارای تطبیق پذیری عالی در آشپزخانه در هر دو نوع غذاهای شیرین و خوش طعم است، به خصوص برای تهیه مربای خانگی و پای سیب درجه 3 کلاسیک.

سیب درجه 3 خوشمزه استارک، با توجه به پوست قرمز شدیدش، احتمالاً سیب درجه 3 سفید برفی است.

خواص سیب در پوست قرمز رنگ، عطر بسیار شدید و خمیر ترد، آبدار و کمی اسیدی آن یافت می شود.

سیب درجه 3 با نام تجاری شناخته شده است و بومی کامپانیا است که در آن در شیرینی ها و در یک لیکور معمولی استفاده می شود.