مجرای دست داشتن روغن ارده کنجد ارگانیک در انقراض ماموت ها خبرساز شد

روغن ارده کنجد ارگانیک سرشار از MUFA (اسید چرب تک غیراشباع) و PUFA (اسید چرب چند غیراشباع) است. بسیاری از مطالعات بالینی و حیوانی مشخص کرده اند که روغن کنجد حاوی لیگنان 3) بوده و قادر است استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش دهد. اخیراً، دانشمندان رابطه نزدیک التهاب با استرس اکسیداتیو و همچنین اثرات تغذیه روغن کنجد بر التهاب و تصلب شرایین را در داخل بدن نشان دادند.

من به دانه کنجد حساسیت دارم. چگونه می توانم از واکنش مربوط به دانه کنجد جلوگیری کنم؟
برچسب مواد غذایی را بخوانید.
نام های دیگر دانه کنجد

در گذشته برخی از محصولات از نام های دیگری برای کنجد در برچسب خود استفاده می کردند. این نام‌ها بدون اینکه کلمه کنجد نیز روی برچسب ظاهر شود، بر اساس الزامات برچسب‌گذاری افزایش یافته برای آلرژن‌های غذایی، منابع گلوتن و سولفیت‌های اضافه مجاز نیستند. با این حال، اگر به کنجد حساسیت دارید و یکی از موارد زیر را در لیست مواد موجود در یک محصول مشاهده می کنید، نباید آن را بخورید.

بنه، دانه بنه و بنیزید
روغن جینجلی و ژینجلی
دانه
کنجد و سزامولینا
کنجد ایندیکوم
سیم سیم
تیل
تاهینی (رب کنجد)
نمونه هایی از غذاها و محصولاتی که حاوی یا اغلب حاوی دانه کنجد هستند:

نان (به عنوان مثال نان همبرگر، چند دانه)، خرده نان و چوب، غلات، کراکر، نان تست ملبا و موسلی
غوطه ور کردن و پخش کردن، به عنوان مثال، هوموس، چاتنی
غذاهای ترکیبی، به عنوان مثال، برنج طعم‌دار، رشته فرنگی، شیشلیک، خورش و سرخ‌کرده
روغن کنجد، نمک کنجد (گوماسیو)
تهینا
تمپه
همبرگرهای گیاهی
اسنک بار (بارهای پروتئینی، گرانولا)
از غذاها و محصولاتی که لیست مواد تشکیل دهنده ندارند خودداری کنید و هر بار که خرید می کنید برچسب ها را بخوانید.

سایر منابع احتمالی کنجد:

برخی از محصولات پخته شده
سس، سس، ماریناد، سالاد، سس و سوپ
گیاهان، چاشنی ها، طعم دهنده ها و ادویه جات ترشی جات
رب سبزیجات
غذاهای میان وعده، مانند کراکر، سس کنجد، گرانولا
روغن نباتی (ممکن است حاوی روغن کنجد باشد)