مغز تخمه ژاپنی شور سرکه ای خام

یکی از انواع آجیل و دانه خوراکی مغز تخمه ژاپنی شور سرکه ای خام می باشد که به دلیل داشتن خواص و ارزش غذایی بالا و طعم و مزه بی نظیری که دارد به عنوان نوعی میان وعده نیز مورد استفاده قرار می گیرد، ناگفته نماند که این محصول به شکل عمده و فله ای و یا در بسته بندیهای مختلف و با اوزان متفاوت در اکثر خشکبارفروشیهای موجود در سطح شهر نیز به فروش می رسد، تخمه ژاپنی که به تخمه جابانی یا تخمه جابونی نیز معروف است، تخمه نوعی هندوانه است که به هندوانه آجیلی معروف می باشد.

مغز تخمه ژاپنی شور سرکه ای خام

فروش مغز تخمه ژاپنی

فروش مغز تخمه ژاپنی

امروزه به دلیل استقبال بی نظیر مردم از دانه های خوراکی، فروش مغز تخمه ژاپنی در بسیاری از فروشگاههای آجیل و خشکبار به صورت عمده و با قیمتی مناسب صورت گرفته و در اختیار مشتریان و مصرف کنندگان عزیز قرار می گیرد، این دانه خوراکی، یکی از لذیذ ترین و پرطرفدارترین انواع تخمه ها بوده و مخصوصا در میان جوانان و بزرگسالان از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد، تخمه ژاپنی در حقیقت حاصل از تخمه های درون هندوانه است که در عین کوچکی، گوشتی بوده و دارای طعم و مزه بسیار لذیذی می باشد.

تخمه ژاپنی نیز همچون سایر تنقلات و خشکبار، دارای ویتامینها و املاح معدنی مختلفی است و از این رو این محصول برای درمان کم اشتهایی، جلوگیری از التهاب، جلوگیری از ریزش شدید مو، تقویت تارهای مو و از همه مهمتر برای رفع و درمان کم خونی مورد استفاده قرار می گیرد، محققین دریافته اند که تخمه ژاپنی به دلیل داشتن کلسیم فراوان، از پوکی استخوان جلوگیری کرده و به همین دلیل برای زنان یائسه گزینه بسیار مناسبی می باشد، تخمه ژاپنی همچنین حاوی آنتی اکسیدانهای بالایی است و مصرف مداوم آن از بروز انواع سرطان از جمله سرطان پروستات در آقایان و سرطان سینه در بانوان جلوگیری می کند.

تخمه ژاپنی سرشار از عنصر روی است و از این رو مصرف به اندازه آن، به متابولیسم بدن کمک کرده و باعث عملکرد صحیح سیستم ایمنی در مبارزه با باکتریها و ویروسهای مهاجم به بدن شده و به ساخت پروتئینها و ماده ژنتیکی در سلولها (DNA) و همچنین ترمیم زخم و تقسیم سلولی کمک فراوانی می کند، ناگفته نماند که وجود عنصر روی یا زینک در این محصول، باعث رشد و نمو موها شده و برای کودکان کوتاه قد بسیار مناسب است، از سوی دیگر عده ای معتقدند که مصرف روزانه یک مشت از این محصول، باعث عملکرد صحیح سیستم بویایی و چشایی می شود.

تخمه ژاپنی سرشار از چربیهای غیر اشباع، مفید و سالم است که استفاده مداوم آن، باعث کاهش کلسترول بد خون شده و همین امر به کم کردن فشار خون نیز کمک شایانی می کند، باید افزود که گرچه این محصول به اشکال مختلف خام، بو داده در طعمهای مختلف سرکه ای و یا تند می باشد، اما استفاده این تنقلات به شکل خام، خواص بیشتری داشته و برای سلامتی بدن مفید تر می باشد.

اسیدهای آمینه ضروری از دیگر ترکیبات اساسی و مهم موجود در این ماده است که به حفظ سلامت ماهیچه ها کمک کرده و از سوی دیگر باعث تنظیم ترشح آنزیمها و کمک به منتقل کردن ریز مغذیهای لازم درون سلولها می شوند، شایان ذکر است که اسید فولیک تخمه ژاپنی به حدی است که به سلامت و بهبود عملکرد سیستم عصبی کمک کرده و باعث مصون نگه داشتن قلب از سکته های قلبی می شود، کاهش تری گلیسرید و بالا بردن کلسترول خوب خون و کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی از جمله مزایای بی شمار استفاده مداوم از این خشکبار می باشد.

متخصصین علم تغذیه دریافته اند که تخمه ژاپنی طبیعتی سرد و تر داشته و مناسب افراد گرم مزاج می باشد، بر خلاف تصور عده ای، این تخمه محصول کشور ژاپن نیست و به دلیل متعلق بودن به روستایی به نام روستای جابان از شهرستان دماوند واقع در استان تهران، به این نام معروف شده است، مردم این منطقه این محصول خوراکی را نه تنها به دلیل خوشمزگی بلکه به علت خواص فراوانی که دارد روزانه مورد استفاده قرار می دهند، جالب اینجاست که این تخمه کالری کمی داشته و باعث افزایش وزن و چاقی افراد نمی شود.

تخمه ژاپنی به دلیل بالا بردن سوخت و ساز بدن، باعث تسریع در کاهش وزن می شود و به دلیل داشتن آنتی اکسیدانهای فراوان، با رادیکالهای آزاد تولید شده در بدن ناشی از استرس، اضطراب مزمن، آلودگیهای صوتی، استفاده از غذاهای کنسروی و فست فودها خطر ابتلا به انواع سرطان را به صفر می رساند. البته باید متذکر شد که این محصول نیز همچون سایر مواد غذایی دارای مضراتی است و این امر در صورتی رخ می دهد که در مصرف آن حد اعتدال رعایت نشده و بیش از اندازه مصرف شود.

تخمه ژاپنی تفت داده شده و شور، حاوی مقادیر زیادی نمک و چربی است و همین عامل باعث افزایش فشار خون و کلسترول بد خون می شود، از این رو متخصصین تغذیه توصیه می کنند که این دانه خوراکی حتی الامکان به صورت خام مورد استفاده قرار گیرد، نکته دیگر اینکه تخمه ژاپنی شور و نمکین، به دلیل آسیب رساندن به مینای دندان، باعث از بین رفتن و تحلیل تدریجی دندانها و تغییر رنگ آنها می شود، لازم به ذکر است که برخی از انواع این محصول به رنگهای نامناسب و غیر خوراکی آغشته شده، به همین دلیل بهتر است که تخمه ژاپنی از آجیل فروشیهای معتبر خریداری شود.

امروزه این دانه خوراکی را به شکل خام و بو داده می توان از نزدیکترین آجیل فروشی و یا حتی خشکباریهای موجود در سطح شهر تهیه کرد، ناگفته نماند چنانچه به هر دلیل شهروندان عزیز نتوانند در این مراکز حضور یابند، قادرند از طریق سایتهای اینترنتی معتبر اقدام به خرید محصول مورد نظر خود کنند، این افراد از طریق شماره های موجود در این درگاههای اینترنتی، می توانند با مشاورین این محصول تماس برقرار کرده و از میزان کیفیت، مرغوبیت، تازگی و قیمت نهایی آن مطلع شده و پس از ثبت سفارش، خرید خود را تکمیل کنند.

شایان ذکر است که محصول خریداری شده در اسرع وقت و درب منزل به مشتری تحویل داده می شود، امروزه بسیاری از فروشگاههای اینترنتی در زمینه فروش انواع خشکبار فعالیت دارند و به همین دلیل متقاضیان می توانند به شیوه غیر حضوری و با واسطه به محصول مورد نظر خود به سهولت دسترسی یابند.