طی مطالعه ای که میز عسلی فلزی توسط محققان کالج لاهور برای دانشگاه زنان هند انجام شد، 64 ژنوتیپ از چهار قاره مختلف برای طیف وسیعی از متغیرهای مورفو تغذیه مورد ارزیابی قرار گرفتند.
محققان دریافتند که محتوای کالری و رطوبت با محتوای کاروتن و کربوهیدرات ارتباط مثبت بالایی دارد. پنج ژنوتیپ با بالاترین محتوای کاروتن برای ساخت سه مکمل غذایی مربا، آب نبات و آب هویج پرتقال انتخاب شدند و همگی محتوای کاروتن بالا همراه با خواص آنتی اکسیدانی را حفظ کردند.
این مطالعه نشان داد که منابع غذایی ویتامین A به محافظت از بینایی، کاهش دژنراسیون ماکولا و سرکوب توسعه آب مروارید پیری، یکی از دلایل اصلی نابینایی.
علاوه بر اختلال بینایی، مربای هویج ژله ای کمبود ویتامین A (VAD) عملکرد سیستم ایمنی را کاهش می دهد و به ناباروری، عوارض و مرگ و میر کمک می کند.
پیشگیری و محصولات کشاورزی خراسان رضوی درمان تنها راه برای به گفته محققان، این بیماری های غیر واگیر را درمان کنید rs توضیح داد که انسان ها و حیوانات در نهایت به رنگدانه های کاروتنوئیدی در گیاهان برای تامین نیازهای ویتامین A خود وابسته هستند.
زیرمجموعه ای از 600-800 کاروتنوئید شامل پروویتامین A مانند زانتوفیل های مختلف مانند زآگزانتین، نئوگزانتین، ویولاکزانتین لوتئین است که توسط حیوانات تبدیل می شود.
به رتینول کاروتن ها و آنتی اکسیدان ها ضد سرطان، ضد آب مروارید، ضد عفونت مجاری ادراری، کاهش فشار خون و کاهش خواص تخریب عضلانی هستند. سبزیجات منبع ارزانی از کاروتنوئیدها هستند و هویج یکی از معدود گیاهان خانواده هویج است.
مطالعه توضیح داد، همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی و عناصر معدنی کمیاب است.
مولیبدن، محصولات شرکت آراد برندینگ منیزیم و منگنز موجود در هویج به متابولیسم کربوهیدرات، تولید انرژی، جذب یا آهن، ترشح انسولین و هماهنگی آنزیم های آنتی اکسیدانی در بدن کمک می کند در حالی که پتاسیم به عملکرد ماهیچه ها کمک می کند.محتوای پروتئین، محتوای کربوهیدرات، کالری آنها. و رنگ نیز قبل از تجزیه و تحلیل کاروتنوئیدها تعیین شد.
- منابع:
- تبلیغات: