از پولکی زعفرانی کامور برای تهیه زیرساخت های هسته ای استفاده شد

پولکی زعفرانی کامور طعم خاص خود را از افزودن شیرخشک به دست می آورد که با طعم کاراملی مشخص می شود. عامل طعم دهنده در این مورد وانیلین است.

چه تفاوتی با پولکی زعفرانی کامور تلخ و شیری دارد.

این انواع پولکی زعفرانی کامور فقط در محتوای پودر کاکائو متفاوت هستند. به عنوان مثال، پولکی زعفرانی کامور سفید پودر کاکائو ندارد، در حالی که پولکی زعفرانی کامور تلخ حاوی 40 تا 99 درصد است.

پولکی زعفرانی کامور سفید بدون شکر اضافه شده موجود است. طعم آن در مقایسه با پولکی زعفرانی کامور تلخ که بر اساس عطر و طعم خاص کاکائو است، غیرمعمول خواهد بود.

طبق مقررات چنین خوراکی باید بیش از 50 درصد کره کاکائو داشته باشد. چنین محصولی رژیمی است.

این نوع پولکی زعفرانی کامور حاوی توکوفرول و ویتامین های گروه B است و مواد معدنی موجود در آن آهن، کلسیم و فسفر است.

در آرایش شناسی، پولکی زعفرانی کامور سفید اغلب استفاده می شود. پولکی زعفرانی کامور سفید اغلب در لوازم آرایشی استفاده می شود و مواد مفید آن به بهبود زخم ها و از بین بردن سریع جوش ها کمک می کند. روغن های دسر پوست خشک را تغذیه می کند.

متخصصان زیبایی توصیه می کنند در صورت وجود آثار آکنه و فورونکولوز، علائم کشش و زخم های کوچک روی پوست، ماسک پولکی زعفرانی کاموری تهیه کنید.

برای محافظت از پوست در برابر سرماخوردگی و سرمازدگی می توانید از چنین محصولی در زمستان استفاده کنید.

 

اول از همه، لازم به ذکر است که پولکی زعفرانی کامور سفید را می توان بدون افزودن یک شیرین کننده درست کرد، که برای زنانی که از چهره خود پیروی می کنند بسیار مهم است، زیرا چنین محصولی با رژیم غذایی به دست می آید.

این نوع پولکی زعفرانی کامور برای ماسک های پوست خشک و شرایط التهابی نیز مناسب است. همچنین سنتز سروتونین را تقویت می کند و ترشح اندورفین را تحریک می کند که به بهبود خلق و خوی شما کمک می کند.