در سال های اخیر از نظر سیب درجه 3، تنها سیب درجه 3ی است که پوستی به رنگ گلگون دارد.
با توجه به خواص قندی سیب درجه 3 و طعم میوه ای آن، برای دستورهایی که نیاز به پختن در تابه یا در فر دارند، عالی است.
سیب درجه 3 رویال گالا یک سیب درجه 3 بسیار آبدار و ترد است. با پوست قرمز با سایه های زرد، صاف و نازک تشخیص داده می شود. باید فوراً مصرف شود تا عطر خود را از دست ندهد.
بسیار شیرین است و بنابراین سیب درجه 3 مورد علاقه کودکان است، ایده آل برای مخلوط کردن و استفاده در اسموتی ها و آب میوه های بدون شکر اضافه شده است.
سیب درجه 3 فوجی در سال 1939 در ژاپن به دنیا آمد و تا به امروز تبدیل به پرورش یافته ترین سیب درجه 3 در جهان شده است.
پوستی مایل به قرمز با رگه های زرد و سبز دارد. پالپ آن ترد، شیرین و بسیار آبدار است. آن را باید ساده یا در سالاد میوه میل کرد.
سیب درجه 3 گلدن دلیشز سیب درجه 3ی است زرد رنگ با طعمی شیرین و گوشتی ترد.
بهترین آنها آنهایی هستند که صورت کوچک مایل به قرمزی دارند که نشان می دهد سیب درجه 3 از آن طرف در معرض نور خورشید قرار گرفته است.
گلدن دلیشز دارای تطبیق پذیری عالی در آشپزخانه در هر دو نوع غذاهای شیرین و خوش طعم است، به خصوص برای تهیه مربای خانگی و پای سیب درجه 3 کلاسیک.
سیب درجه 3 خوشمزه استارک، با توجه به پوست قرمز شدیدش، احتمالاً سیب درجه 3 سفید برفی است.
خواص سیب در پوست قرمز رنگ، عطر بسیار شدید و خمیر ترد، آبدار و کمی اسیدی آن یافت می شود.
سیب درجه 3 با نام تجاری شناخته شده است و بومی کامپانیا است که در آن در شیرینی ها و در یک لیکور معمولی استفاده می شود.